صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

موضوع: انواع غذاها با مرغ

  1. #1
    همکار پرشین تیم Sheyda Vahedi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2007
    محل سکونت
    همسایه روشنی و همخونه تاریکی ها تو قبرستون ...
    سن
    25
    نوشته ها
    4,338
    سپاس ها
    4,093
    سپاس شده 6,620 در 2,955 پست

    Lightbulb انواع غذاها با مرغ

    " به نام خدا "

    انواع خوراک مرغ و پرندگان
    ویرایش توسط Sheyda Vahedi : 04-17-2011 در ساعت 07:33 PM
    گاهی...
    بــایـد بــه “
    فــــاصله ها” خـوش آمـد بگويیم!
    شــایـد آمـده انــد
    تــا بخشی از “
    حـــماقـت هـایــمان” را ، جبـــــران کنــــند...


  2. 2 کاربر از پست مفید Sheyda Vahedi سپاس کرده اند .

    paivend (04-17-2011),win-boy (04-18-2011)

  3. #2
    همکار پرشین تیم Sheyda Vahedi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2007
    محل سکونت
    همسایه روشنی و همخونه تاریکی ها تو قبرستون ...
    سن
    25
    نوشته ها
    4,338
    سپاس ها
    4,093
    سپاس شده 6,620 در 2,955 پست

    پاسخ : انواع غذاها با مرغ

    بال مرغ سیاه












    در این دستور بال مرغ همراه با ادویه جات مختلف و آب مرغ مارینه شده، سپس در فر پخته می شود و به دلیل اینکه با مارینه کردن به رنگ تیره در می آید به این اسم ، نامگذاری شده است. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه بال مرغ سیاه آشنا می شوید.



    مواد لازم برای 4 نفر

    بال مرغ: 12 عددسیر: 3 حبه، رنده شدهآب مرغ: 3/2 پیمانهپودر فلفل قرمز: 2/1 قاشق چایخوریفلفل سیاه: 2 قاشق چایخوریزیره: 1 قاشق چایخوریزنجفیل تازه: 2 سانتیمتر، رنده شدهکره نرم شده: 2 قاشق غذاخورینمک: به مقدار لازمسویا سس در صورت تمایل: 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه
    مرحله 1 - بال مرغ را تمیز کرده، قسمت بال کوچک را از آن جدا کرده و بال را دو قسمت کنید.
    مرحله 2 - مابقی مواد لازم را بجز کره با یکدیگر مخلوط کرده و روی بال ها ریخته، به مدت چند ساعت یا یک شب در یخچال نگهدارید تا خوب مزه دار شوند.




    مرحله 3 - فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت روشن کنید.
    مرحله 4 - بال های مرغ مزه دار شده را در ظرف مخصوص فر چیده، کره را روی آن داده و برای 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شوند.






    مرحله 5 - بال مرغ پخته شده را در ظرف دلخواه چیده، آب مانده در ظرف فر را روی حرارت گذاشته تا بجوش آید و غلیظ شود، سپس روی بال ها ریخته، به دلخواه تزئین کرده و سپس سرو نمائید.
    گاهی...
    بــایـد بــه “
    فــــاصله ها” خـوش آمـد بگويیم!
    شــایـد آمـده انــد
    تــا بخشی از “
    حـــماقـت هـایــمان” را ، جبـــــران کنــــند...


  4. #3
    همکار پرشین تیم Sheyda Vahedi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2007
    محل سکونت
    همسایه روشنی و همخونه تاریکی ها تو قبرستون ...
    سن
    25
    نوشته ها
    4,338
    سپاس ها
    4,093
    سپاس شده 6,620 در 2,955 پست

    پاسخ : انواع غذاها با مرغ

    چیزپاف مرغ


    مواد لازم:
    آرد= ۱ پیمانه
    آب= ۱ پیمانه
    نمک= به میزان لازم
    پنیر خامه ای= ۵۰ گرم
    تخم مرغ =۴ تا ۵ عدد
    کره= ۷۵ گرم
    پنیر پیتزا =۱۰۰ گرم
    گوشت مرغ پخته یا ژامبون= ۱ فنجان
    پیاز سرخ کرده= ۲ قاشق غذاخوری
    فلفل دلمه ای خرد شده و تفت داده= ۱ عدد
    خلال بادام بو داده= ۳ قاشق غذاخوری
    سس مایونز =1/3 پیمانه
    ادویه ٬ نمک ٬فلفل٬ آویشن و پودر سیر= به میزان لازم
    طرز تهیه:
    خمیر: آب و کره را روی حرارت قرار داده تا جوش بیاد بعد آرد را الک کرده و نمک ر افزوده و مرتبا هم زه تا صاف و یکدست شود و آب آن تبخیر شود و از ظرف جدا شود .سپس کنار گذاشته تا خنک شود بعد تخم مرغهارو دونه دونه به آن اضافه کرده هم زده نیمی از پنیر را اضافه کرده هم زده تا کاملا مخلوط شود بعد خمیر را داخل قیف ریخته در سینی فر که قبلا چرب کردیم با قیف به صورت دایره میریزیم ( مثل شیرینی نون خامه ای) روی خمیر را کمی سفیده تخم مرغ و پنیر ریخته در فر گرم با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا۳۰ دقیقه میپزیم.(فر که داغ شد سینی خمیر را داخل فر گذاشته و سریعا یک لیوان آب سرد کف فر میریزیم و در فر را میبندیم. بعد از پخت از سر یاته نان یه کوچولو برداشته و داخل اونو از مواد بزارین
    گوشت مرغ را با پیاز سرخ کرده و فلفل دلمه ای که تفت دادیم خلال بادام و ادویه و سس مایونز ریخته مخلوط میکنیم.داخل نونارو باهاش پر میکنیم.
    این روش اصولی درست کردن چیز پاف بود اما شما میتونین به جای اینکه خمیر درست کنیین از نون همبرگری (کاری که خود من کردم) یا از این نون همبرگری های کوچولو که معمولا تو هواپیما میدن استفاده کنین اگه از نون استفاده کردین واخل اونو که پر کردین روش پنیر پیتزا بریزین بزارین تو فر تا پنیر آب و طلایی بشه در ضمن اگه از نون استفاده کردین نصفی از پنیرو با مواد داخل نون مخلوط کنین .
    میتونین داخل نونارو با مواد گوشتی ٬ قارچ ٬ .... بسته به ذائقتون پر کنین.

  5. #4
    همکار پرشین تیم Sheyda Vahedi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2007
    محل سکونت
    همسایه روشنی و همخونه تاریکی ها تو قبرستون ...
    سن
    25
    نوشته ها
    4,338
    سپاس ها
    4,093
    سپاس شده 6,620 در 2,955 پست

    پاسخ : انواع غذاها با مرغ

    جوجه کباب در فر

    مواد لازم:
    پاچین مرغ (یا هرچی که خودتون دوست دارین)= به میزان لازم
    پیاز خرد شده= ۲ عدد
    فلفل دلمه ای= ۱ عدد
    نمک فلفل و زعفرون= به میزان لازم
    سس مایونز و روغن زیتون از هر کدوم= ۲ قاشق غذاخوری
    ابلیمو= مقداری
    سیخ کباب حسینی= به تعداد لازم
    طرز تهیه:
    پیازارو خرد کنین و مرغارو بریزین داخلش و سس و روغن زیتون و ابلیمو و نمک و فلفل و زعفرون رو بهش اضافه کنین همراه با فلفل دلمه ای های خرد شده خوب مخلوط کنین بعد یه شب بزارین یخچال بمونه ته حسابی مزه دار بشه بعد سیخ کباب چوبی رو کمی تو آب خیس کنین مرغارو بکشین بهش و بهتر برای سهولت کار کف سینی فرو فویل بزارین و بعد سیخ کبابارو بزارین روش و بزارین تو فر با حرارت ۱۸۰ و روی جوجه ها کره بمالین وقتی پخته شد در نهایت گریل و روشن کنین تا روش کمی برشته بشه .
    این نکته یادم رفت بگم اون ابی که از پیازا و سسا و مرغا انداخته بدون پیاز و مخلفات بریزین کف سینی یا ظرف پیرکستون و بعد سیخارو بچنین روش

  6. کاربر روبرو از پست مفید Sheyda Vahedi سپاس کرده است .

    paivend (04-17-2011)

  7. #5
    همکار پرشین تیم Sheyda Vahedi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2007
    محل سکونت
    همسایه روشنی و همخونه تاریکی ها تو قبرستون ...
    سن
    25
    نوشته ها
    4,338
    سپاس ها
    4,093
    سپاس شده 6,620 در 2,955 پست

    پاسخ : انواع غذاها با مرغ

    غذای سه سوته

    مواد لازم:
    سینه مرغ فیله شده= به میزان لازم
    قارچ= ۲۵۰ گرم
    فلفل دلمه ای خرد شده= ۱ عدد
    سیر خرد شده= ۵ حبه
    پیاز خلال شده =۱ عدد
    سس کچاپ= ۳ قاشق غذاخوری
    نمک ٬ فلفل٬ آویشن= به میزان لازم
    کره= ۶۰ گرم
    زعفران در صورت تمایل= مقداری
    طرز تهیه:
    کره رو داخل ماهیتابه با حرارت کم باز کنین پیاز رو اضافه کنین کمی که پیاز نرم شد سیر را اضافه کنین هم بزنین فیله های مرغ را خلال خلال کنین به مخلوط پیاز وسیر اضافه کنین و تفت بدین فلفل دلمه ای های خلال شده را بریزین و نمک وفلفل و اویشن رو اضافه کنین سر ماهیتابه یا قابلمه را بزارین و حرارت رو کم کنین سس کچاپ رو با زعفرون مخلوط کنین و اماده کنار بزارین

    قارچها رو خرد کنین و به مرغها اضافه کنین حرارت رو بیشتر کنین تا اب مرغها و قارچها خشک بشه در اخر سس رو اضافه کنین و مخلوط کنین و غذا اماده خوردن واسه کنارشم میتونین سیب زمینی سرخ کنین و یه غذای فوری خوشمزه نوش جان کنین

  8. #6
    همکار پرشین تیم Sheyda Vahedi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2007
    محل سکونت
    همسایه روشنی و همخونه تاریکی ها تو قبرستون ...
    سن
    25
    نوشته ها
    4,338
    سپاس ها
    4,093
    سپاس شده 6,620 در 2,955 پست

    پاسخ : انواع غذاها با مرغ

    مرغ و برنج تایلندی

    مواد لازم: (برای دو نفر)
    مرغ =حدود ۵٠٠ گرم (یک سینه مرغ کامل بدون استخوان)
    برنج کته شده سرد=٢ تا ٢.۵ پیمانه
    فلفل دلمه ای =١ عدد
    سیر =۶ حبه
    روغن =حدود یک چهارم پیمانه
    ریحان تازه خردشده=٢ پیمانه
    چیلی تند کوچک (تایلندی)=٢ تا ۴ عدد در صورت تمایل
    شکر =١ قاشق غذاخوری
    oyster sauce=٣ قاشق غذاخوری(سس دریایی در همه سوپرمارکت ها پیدا می شه)
    fish sauce= ٢ قاشق غذاخوری
    طرز تهيه:
    توی یه هاون فلفل ها رو با سیر می کوبیم،‌ بعد یه وک بزرگ برمی داریم و روغن رو رویش حسابی داغ می کنیم، وقتی روغن کاملاً‌ داغ شد،‌ سیر و فلفل رو تویش می ریزیم‌،‌ و بعد مرغ رو که اندازه مکعبی با ضلع حدود ٢ سانتی خرد کردیم به اش اضافه می کنیم. و چند دقیقه با حرارت نسبتاً بالا تفت می دهیم
    بعد که تقریباً سرخ شد،‌ شکر و اویسترسس و فیش سس رو اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا مرغ کاملاً‌ بپزد.
    وقتی مرغ پخت حرارت رو کمی بالاتر می بریم و برنج رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کل برنج به سس داخل وک آغشته بشه.حالا نوبت به فلفل دلمه ای می رسه،‌ فلفل دلمه رو خلالی خرد می کنیم،‌ و داخل وک می ریزیم. و بعد ریحون رو. در دستور اصلی ریحان ها رو خرد نکرده، ولی من ترجیح دادم کمی خردشون کنم و داخل غذا بریزم. و بعد سریع وک رو از روی حرارت برمی داریم. ریحون ها نباید پخته بشه!

  9. #7
    همکار پرشین تیم Sheyda Vahedi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2007
    محل سکونت
    همسایه روشنی و همخونه تاریکی ها تو قبرستون ...
    سن
    25
    نوشته ها
    4,338
    سپاس ها
    4,093
    سپاس شده 6,620 در 2,955 پست

    پاسخ : انواع غذاها با مرغ

    بوقلمون شکم پر

    مواد لازم :
    بوقلمون= 3/5 کیلو
    سیب= 5۱ کیلو
    کره= ۲۵۰ گرم
    ماکارونی= ۲۵۰ گرم
    آرد =۲ قاشق سوپخوری
    شکر= ۱ استکان
    گوجه برقانی= نيم کیلو
    هویج =۲ عدد
    سبزی معطر= یک دسته
    سیر= ۲-۱ حبه
    آب لیمو= به مقدار کافی
    نمک و فلفل= به مقدار کافی
    طرز تهيه:
    بوقلمون را به دقت تمیز می کنیم و می شوئیم . داخل شکم آن کمی نمک و فلفل می پاشیم. بعد ماکارونی را در آب و نمک می جوشانیم تا کاملا نرم شود. آنگاه ۸ عدد از سیب های یک اندازه و سالم را کنار می گذاریم و بقیه را پوست می کنیم. سپس یک سوم از کره را درظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم. بعد از اینکه کره آب شد ، سیب های خرد شده را در کره کمی سرخ می کنیم و ماکارونی را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد از مدت کمی از روی آتش برمی داریم .
    شکر را درظرف کوچکی می ریزیم و روی آتش ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا طلائی شود. آنگاه نصف استکان آب جوش داخل شکر کارامل شده می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند تا ذرات شکر کارامل شده و کاملا حل شود. بعد نصف این شربت را با مخلوط فوق هم می زنیم و داخل شکم بوقلمون را با این مواد پر می کنیم و آن را می دوزیم .
    بقیه روغن را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم . داغ که شد، اطراف بوقلمون را در این روغن سرخ می کنیم و دو لیوان آب می ریزیم . سبزی معطر ، چند حبه سیر ، دو عدد هویج خرد شده و بقیه سیب ها را داخل ظرف بوقلمون می ریزیم . حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم بوقلمون بپزد . در صورتی که با این مقدار آب نپخت، یک لیوان آب دیگر اضافه می کنیم تا کاملاً بپزد. در اواخر طبخ سیب های درسته و گوجه برقانی را کنار بوقلمون می ریزیم تا آنها نیز بپزند، ولی له شوند .
    دسته سبزی معطر را از ظرف خارج می کنیم. بعد کمی نمک ، فلفل ، بقیه شربت کارامل و آب لیمو را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند. برای اینکه سس بوقلمون کمی غلیظ تر شود، یک قاشق سوپخوری سر خالی آرد را در ۵۰ گرم کره کمی سرخ کرده و نصف لیوان آب به تدریج داخل آرد سرخ شده می ریزیم ومرتب بهم می زنیم. وقتی آرد کاملا صاف شد، این سس را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند .
    بعد سس را از صافی رد می کنیم و بوقلمون را در دیس می گذاریم و نخ زیر شکم آن را خارج می کنیم . سیب های درسته پخته و گوجه برقانی را دور بوقلمون می چینیم و فاصله های سیب ها را با برگ جعفری تزیین می کنیم وکمی از سس بوقلمون را که صاف کرده ایم روی بوقلمون می دهیم

  10. #8
    همکار پرشین تیم Sheyda Vahedi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2007
    محل سکونت
    همسایه روشنی و همخونه تاریکی ها تو قبرستون ...
    سن
    25
    نوشته ها
    4,338
    سپاس ها
    4,093
    سپاس شده 6,620 در 2,955 پست

    پاسخ : انواع غذاها با مرغ

    واویشکای مرغ

    مواد لازم:سینه ی مرغ=1 عدد ( حدود 300 گرم)
    پیاز بزرگ خلالی شده=1 عدد
    فلفل دلمه ای خورد شده=نصف یک عدد
    گوجه فرنگی خورد شده=1 عدد
    فلفل سبز قلمی خورد شده=3 عدد
    زعفران= مقداری
    آب لیمو ترش تازه =مقداری
    نمک و فلفل و روغن= بمیزان لازم
    طرز تهیه:
    سینه ی مرغ رو 2 سانتی خورد میکنیم.
    پیازهای خلالی رو توی روغن تفت میدیم ، سبک که شد مرغ رو اضافه میکنیم و میذاریم سرخ بشه ، فلفل قلمی رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و بعد فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زعفران رو اضافه میکنیم و در آخر آب لیمو رو اضافه میکنیم.
    بعد که حرارت رو خاموش کردیم و توی ظرف کشیدید سرو کنید .

  11. #9
    همکار پرشین تیم Sheyda Vahedi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2007
    محل سکونت
    همسایه روشنی و همخونه تاریکی ها تو قبرستون ...
    سن
    25
    نوشته ها
    4,338
    سپاس ها
    4,093
    سپاس شده 6,620 در 2,955 پست

    پاسخ : انواع غذاها با مرغ

    مرغ سوخاری بدون روغن

    مواد لازم:
    ران مرغ= ۴ عدد
    پیاز =دو عدد متوسط
    قارچ= نیم کیلو
    نمک و فلفل و زعفران= به اندازه کافی
    طرز تهيه:
    اول مرغ ها داخل ماهیتابه بچینید و روش پیازها ورقه ورقه بگذارید.
    در ماهیتابه ببندید و بذارید مرغ خودش آب بندازه و پخته بشه اگر از ماهیتابه چدن دو در رژیمی استفاده شود مرغ ها داخلش قشنگ دو ساعت باید بذارید تا این مرغ پخته بشه حد فاصل این وقت شما قارچ ها خیلی تمیز بشورید
    قارچ یک کمک غذا خوب برای سیر شدن و حتما حتما اونهایی که رژیم دارن زیاد استفاده بکنند.
    ببینید اصلا اصلا توی مرغ آب نریزید چون باعث میشه طعم مرغ عوض بشه.
    از اول پخت تا آخر پخت مرغ باید حتما زیر ماهیتابه شعله کم کم باشه.
    و اصلا زیاد نکنید چون سریع مرغ میسوزه بعد از اینکه یک طرف مرغ سرخ شد ماهیتابه را پشت رو کنید و ده دقیقه صبر کنید که طرف دیگه اش هم سرخ بشه بعد ده دقیقه در ماهیتابه باز کنید و قارچ های خرد شده بریزید روش
    حالا در ماهیتابه ببندید تا قارچ ها نریزه و ماهیتابه را پشت رو کنید و بذارید قارچ ها آب بندازه و با روغن خود مرغ سرخ بشه ماهیتابه پشت رو که بکنید
    ببینید حالا مرغ ها اومد رو و قارچ ها رفت زیر نمک فلفل و زعفران حتما بزنید.
    در ماهیتابه را ببندید و بذارید نیم تا ۴۵ دقیقه روی گاز بمونه تا زمانی که قارچ هم سرخ بشه.

    امیدوارم از این غذا لذت ببرید



  12. #10
    همکار پرشین تیم Sheyda Vahedi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2007
    محل سکونت
    همسایه روشنی و همخونه تاریکی ها تو قبرستون ...
    سن
    25
    نوشته ها
    4,338
    سپاس ها
    4,093
    سپاس شده 6,620 در 2,955 پست

    پاسخ : انواع غذاها با مرغ

    نخودپلو با کشمش پلویی

    مواد لازم:
    برنج آبكش‌شده= سه پيمانه
    نخود و کشمش =از هر کدام يك پيمانه
    رب انار ترش =دو قاشق غذاخوري
    مرغ يا گوشت= 300 گرم
    پياز متوسط =دو عدد
    نمك، فلفل و ادويه= به ميزان لازم
    طرز تهیه:
    نخود‌ها را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شوند و بعد آنها را بپزيد. پيازها را نگيني خرد كرده درون تابه ريخته تا كمي سبك شود سپس تكه‌هاي مرغ يا گوشت را اضافه كرده تا تفت بخورند و بعد نمك و ادويه زده و نصف استكان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتي آب گوشت خشك شد نخود‌ها و كشمش‌ها را اضافه كرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط كنيد تا به خورد مواد برود در پايان مواد را لابه‌لاي برنج ريخته و برنج را دم كنيد.

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

Members who have read this thread since 07-31-2014, 05:57 AM : 0

(View-Readers)  (Set Date)  (Clear Date)

هیچ نامی برای نمایش وجود ندارد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •